Les geven

Het is mogelijk om individueel uitleg te krijgen over dit bewustzijnsproces, je overlevingspakket en het symbooleffect. In groepsverband voelt het misschien niet prettig voor je dan is dit een mogelijkheid om individueel meer te leren over het gedrag. Ik ga dan dieper in op de persoonlijke situatie en we gaan samen op zoek naar jouw diamanten.

Gaan samen op zoek naar jouw grootste diamanten.

Sommige mensen raken iets in jou, dit zijn jou grootste diamanten, hier kun je het meeste van leren, deze diamanten brengen je bij jezelf.

Veel mensen worstelen in sommige periodes van hun leven met vragen over belangrijke levensthema’s: Heeft het wel zin wat ik doe? Hoe ervaar ik meer voldoening? Waarom overkomt mij dit steeds? Wat maakt mij zo boos? Waarom heb ik zo’n oordeel naar anderen? Past dit werk wel bij me of wil ik iets anders gaan doen? Hoe los ik mijn relatieproblemen op? Hoe zit het met kinderverlangens? Wat als opvoeden niet vanzelf gaat?

Leef ik wel mijn eigen leven?

Heb je het bewustzijnsproces op orde geeft dat rust en vooral vrijheid om te doen wat je graag zelf doet. Relaties lopen hier vaak op fout, hebben het gevoel dat we onze vrijheid op geven. Het geeft het gevoel dat je aan andermans behoeften moet voldoen of er wordt niet aan jouw behoeften voldaan. Deze onvrijheid zit niet in de ander, deze ervaar je in jezelf. Als je vrij bent van jezelf heb je geen verwachtingen meer van anderen, het zit allemaal al heel lang in jezelf. Ga er na opzoek, je bent het waard een mooier cadeau kun je jezelf niet geven.

Voor wie:

  • Gewoon voor jezelf.
  • Zelfkennis op wil doen.
  • Vragen hebt over belangrijke levensthema’s.
  • De werking van dit bewustzijnsproces wil leren.
  • Als je conflicten ervaart in het leven met anderen.
  • Relatieproblemen.
  • Gezondheidsproblemen.
  • Bij lichamelijke- en psychische klachten.

Voor een bewustzijnstraject hebben we eerst een intake gesprek en gaan kijken naar de hulpvraag. Aan de hand van deze hulpvraag kan ik eerlijk en open advies geven hoe het traject eruit gaat zien. Tijdens deze intake kan uw zelf ervaren of er een click is omdat het de basis is voor vertrouwen en veiligheid, dat het goed voelt.

Heb je het bewustzijnsproces dus je gedrag onder controle, dat geeft rust en vooral vrijheid om te doen wat je graag zelf doet.

Soms geeft het leven je een test .. Niet om te zien hoe zwak je bent maar om te ontdekken hoe sterk je eigenlijk bent ....

bron: Helens world